NieuwsbriefMeneer en Mevrouw van Hout zitten niet stil. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe  producten, ontwerpen, exposities en acties. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

Uw voornaam:
Uw achternaam:
Uw e-mail:

Bedankt!

Vanaf nu ontvangt u onze nieuwsbrief.

Over ons

don en hanneke

Hanneke van Hout

Ik volgde de opleiding reclame- en presentatietechnieken aan het NIMETO in Utrecht, gevolgd door de Design Academy in Eindhoven. Na wat omzwervingen in de mode als visual merchandiser kwam ik terecht bij Urban Outfitters in Antwerpen. Hier was ik als display artist verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van het hele winkelinterieur van Urban Outfitters Antwerpen. Daarnaast was ik nauw betrokken bij het opzetten van nieuwe vestigingen in Scandinavië en Groot-Brittannië. Ik word enthousiast van een goed ontwerp en streef altijd naar perfectie. Adviseren geeft mij voldoening en klanten kunnen met allerlei uiteenlopende vragen bij mij terecht.
Met de start van Meneer en Mevrouw van Hout is een droom werkelijkheid geworden.

Don van Hout

In 2006 ben ik na het afronden van de Fotovakschool als freelance fotograaf aan de slag gegaan. Ik richt me vooral op portret-, reclame- en interieurfotografie. Mijn klanten zijn o.a: United Studios, LEF magazine, Uitgeverij Zwijsen, Iittala en Fontys Hogescholen. Fotograferen en verbouwen zijn mijn grote passies. Ik word blij van nieuwe dingen creëren. In 2011 hebben we met veel plezier onze Bel-Etage woning uit 1908 in Antwerpen volledig in eigen beheer verbouwd en ingericht. Hiermee ontstond het idee voor Meneer en Mevrouw van Hout.

 

Mmvh Iconen Legenda