Styling

Een andere kijk op uw interieur.

 

Etaleren

De etalage is het visitiekaartje van de winkel.

 

Fotografie

Van portret- tot interieurfotografie, wij kunnen het verzorgen.

Interieuradvies

Bij Meneer en Mevrouw van Hout kunt u terecht voor een interieuradvies op maat. Of het nu gaat om bestaande- of nieuwbouw, totale woning of een enkele ruimte, wij zijn in staat om uw woonwensen te vertalen naar een nieuw en eigentijds interieurontwerp. Door de ruimte optimaal te benutten, meubels toe te voegen of juist weg te laten en de kleuren aan te passen, zal er een nieuwe beleving ontstaan van uw interieur. Door ons brede creatieve netwerk zijn we niet gebonden aan onze eigen winkel-collectie en voor maatwerk werken we samen met een betrouwbaar team van vakmensen. Zo zijn we in staat om flexibel met uw wensen aan de slag te gaan. 

interieur advies voorbeeld

WAT KUNT U VERWACHTEN.

Tijdens een oriënterend gesprek op locatie of in onze winkel zullen we zoveel mogelijk informatie verzamelen waarmee we aan de slag gaan. We gaan dan uw wensen en onze ideeën vertalen naar een advies op maat. Dit zullen we dan persoonlijk toelichten aan de hand van een uitgewerkt plan met bijbehorende stalen. Hierin zit een plattegrond met de nieuwe indeling, kleur- materiaal- en product keuze en een overzicht van de kosten voor eventuele uitvoering. 

TARIEVEN

Naast ons interieuradvies kunnen we ook de levering van de meubels verzorgen. Het voordeel is dat wij het centrale aanspreekpunt zijn voor het bestel- en transportproces en het interieuradvies tegen een zeer voordelig tarief kunnen aanbieden. Ons uurtarief komt op €65,- en de uren die we bezig zijn zijn afhankelijk van de wensen. Mocht u aan de hand van ons advies besluiten de meubels via ons te bestellen kunnen we een mooie korting hanteren waardoor de kosten voor het advies geheel of gedeeeltelijk kan komen te vervallen.

 

REALISATIE WONING GOIRLE

peter jansen

 

 

REALISATIE BENEDEN VERDIEPING

interieur nathalie

 

REALISATIE APPARTEMENT

interieur advies ons

WERK IN UITVOERING

Dit is het kloppend hart van Meneer en Mevrouw van Hout. Hier wordt de collectie samen gesteld, ontwerpen gemaakt en de sfeer bepaald.

styling werk in uitvoering

 

ADVIES EN REALISATIE

Een project waar we trots op zijn. Meneer en Mevrouw van Hout verzorgde het advies en de inrichting van deze prachtige woning.

interieuradvies coulage antwerpen

 

INTERIEUR ADVIES

Het bestaande interieur vormde de basis voor ons advies. Door dit te combineren met enkele nieuwe meubels en accesoires zorgde we ervoor dat de grote ruimte één geheel is geworden. Meneer en Mevrouw van Hout verzorgde het advies en uitvoering. 

janneke en maikel

 

ADVIES EN REALISATIE

Planning, renovatie en inrichting van deze Tilburgse woning is uitgevoerd door Meneer en Mevrouw van Hout. 

jozef israelsstraat